taloustesti-kannettava

Taloustesti - luotettava talousosaamisen mittari

Taloushallinnon asiantuntijoiden osaamisen varmistaminen ja kehittäminen on kriittisen tärkeää, sillä toimiala ja lainsäädäntö elävät jatkuvaa murrosta. Taloustesti mittaa taloushallinto-osaamista objektiivisesti ja luotettavasti. Testistä on saatavilla omat versionsa tilitoimistoille ja oppilaitoksille. Testi voidaan räätälöidä yksilöllisten tarpeiden mukaiseksi.

Taloustesti on luotu ratkaisemaan toimialan haasteita: osaamisen mittaaminen auttaa koulutustarpeiden selvittämisessä, toimenkuvan muotoilussa ja urapolkujen suunnittelussa, rekrytoinnissa ja perehdytyksen suunnittelussa sekä sopivien varahenkilöiden valinnassa. Osaamisen säännöllinen mittaaminen mahdollistaa myös organisaation oman tietämysjärjestelmän luomisen ja kehittämisen.

Taloustestin tuottaa Econia

Taloustestin takana on kokonaisvaltainen ja henkilöstöhallinnan asiantuntija Econia Yrityspalvelut Oy, jolla on yli 20 vuoden kokemus suomalaisyritysten talouden mittaamisesta. Econia on ollut kehittämässä taloushallinnon sähköisiä palveluita toimialansa ensimmäisten yritysten joukossa. Alunperin testillä haluttiin kartoittaa Econian henkilökunnan osaamista ja rakentaa organisaation omaa tietämysjärjestelmää. Pian kuitenkin nähtiin, että systemaattinen testiohjelmisto vastaa koko toimialan yritysten ja oppilaitosten moninaisiin tarpeisiin.

Valmiita kysymyspatteristoja on kehitetty mm. Taloushallintoliiton julkaiseman  Tilisanomat-lehden yhtiöoikeuskoulun, arvonlisä- ja verokoulun sekä palkkahallinnon koulun tehtävien pohjalta.

Kysy lisää, tilaa esittely tai pyydä tarjous »